WoonVeilig in de donkere dagen


De donkere dagen voor kerst ofwel de wintermaanden zijn in aantocht. We maken het extra gezellig in huis, kerstverlichting wordt opgehangen, we halen een kerstboom in huis. Familie bezoeken staan genoteerd in de agenda en vrienden nodigen ons uit. Er zijn ook "gasten" die je liever niet in huis hebt en nu hebben wij dus een buitencamera.


We hebben onze beveiliging van het huis aangevuld met een HD Buitencamera. Ik had al eerder een blog geschreven over onze WoonVeilig alarmsysteem en deze vind je hier.

Het WoonVeilig Startpakket + Phillips Hue dat wij thuis hebben bestaat uit:

- Huiscentrale incl. sirene
- Bewegingsmelders
- Deur/raamcontact
- Afstandsbediening
- Beveiligingsstickers
- 2 Phillips Hue lampen (kleur)
- Phillips Hue bridges

Wil je kans maken op z'n voordeelpakket, doe mee aan de prijsvraag en vul deze hier in op de site van WoonVeilig.


Via de WoonVeilig app-kunnen we de verlichting en het alarmsysteem bedienen overal waar we zijn middels onze telefoon. Met de HD camera kunnen we nu ook op onze telefoon haarscherpe camerabeelden bekijken. De HD Buitencamera is voorzien van infrarood verlichting en geeft daardoor ook perfect nachtzicht weer. Het is eenvoudig te installeren en is weersbestendig. Door een camera op te hangen weer je mogelijke inbrekers die hierdoor afgeschrikt worden.


De camera is voorzien van een ingebouwde bewegingsdetector, waneer het alarm aanstaat en er beweging wordt waargenomen, gaat de camera opnemen. De opnames worden opgeslagen in de cloud en zijn direct terug te kijken met de woonveiling app. Tevens leiden gemaakte opnames tot een hogere pakkans waardoor het aantal toekomstige inbraken drastisch wordt verminderd. Wij hebben het gekoppeld met het WoonVeilig alarmsysteem en de Philips Hue verlichting. Goede verlichting vormt een belangrijk onderdeel van veiligheid in huis, doordat het slimme verlichting is kunnen we ons huis er altijd bewoonbaar uit laten zien en bij een mogelijke inbraak gaan alle Phillips hue lampen in ons huis rood knipperen.






Reacties